Terug naar de resultaten
 in Kerkdriel 5331 JL

Kerkdriel Noord Fase 7

5331 JL Kerkdriel

Omschrijving

ROYALE HALFVRIJSTAANDE VILLA'S - 1E GASLOZE NIEUWBOUWWONINGEN IN KERKDRIEL

Fase 7 biedt royale tweekappers in chalet-stijl met heerlijke tuin op het westen, direct aan het water! Daarnaast worden deze woningen verwarmd middels grondlus warmtepomp! Hierdoor worden de woningen gasloos opgeleverd.
Dit zal de laatste fase worden in de Kersenbuurt. Wees er dus snel bij!
...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 425.000,- tot € 472.000,- Gebruiksoppervlakte 170 m² Inhoud 720 m³ t/m 735 m³ Perceeloppervlakte 300 m² t/m 370 m² Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

ROYALE HALFVRIJSTAANDE VILLA'S - 1E GASLOZE NIEUWBOUWWONINGEN IN KERKDRIEL

Fase 7 biedt royale tweekappers in chalet-stijl met heerlijke tuin op het westen, direct aan het water! Daarnaast worden deze woningen verwarmd middels grondlus warmtepomp! Hierdoor worden de woningen gasloos opgeleverd.
Dit zal de laatste fase worden in de Kersenbuurt. Wees er dus snel bij!

De woningen hebben een bijzonder diepe tuin op het westen, direct grenzend aan een watergang.

Belangrijkste kenmerken:
- 1e gasloze nieuwbouw woningen in Kerkdriel
- Opvallende woning met topgevel
- Ideale gezinswoning
- Inclusief geïsoleerde garage
- Parkeren op eigen terrein
- Gratis keuze: woonkamer aan straat- of tuinzijde
- Mogelijkheid voor extra slaapkamer(s) op zolder
- Extra brede woning voor nog meer ruimte
- Standaard voorzien van dubbele tuindeuren
- Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden
- Inclusief badkamer t.w.v. € 3.980,-
- Inclusief keukencheque ter waarde van € 3.000,-

Kortom deze woningen zijn luxe uitgevoerd en kunnen door de vele opties nog luxer gemaakt worden!

Omgeving:
Tussen Maas en Waal in het zuiden van de provincie Gelderland ligt een bijzonder stukje Nederland: de Bommelerwaard. De rivieren en de strategische ligging zijn zeer belangrijk geweest in de geschiedenis van het gebied en zijn nog steeds de belangrijkste redenen voor mensen om in de Bommelerwaard te wonen. De Bommelerwaard bestaat uit twee gemeenten. De gemeente Zaltbommel telt twaalf dorpskernen en een stad (Zaltbommel) en is gelegen in het westen van de Bommelerwaard. In het oostelijk deel van de Bommelerwaard liggen de elf kernen van de gemeente Maasdriel waarvan Kerkdriel de grootste is. De Bommelerwaard is zeer centraal gelegen in Nederland. Aangezien de belangrijke verkeersader de A2 het gebied doorsnijdt is een ritje met de auto naar ’s-Hertogenbosch een kwestie van minuten en naar Utrecht een half uur. Ook de steden Nijmegen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg zijn op ± 35 autominuten gelegen van de Bommelerwaard. Daarnaast zijn er voldoende openbaarvervoervoorzieningen waaronder een NS station in Zaltbommel.

Toeristische aantrekkingskracht:
De rivier en de vele plassen oefenen grote aantrekkingskracht uit, o.a. op watersportliefhebbers. In het gebied zijn diverse jachthavens en strandbaden te vinden. Zo bieden de Zandmeren in Kerkdriel in de zomer volop gelegenheid om te zwemmen en zijn er diverse jachthavens waar men tevens kan genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het water. Naast de watersport zijn er vele mooie wandel- en fietsroutes te vinden in de Bommelerwaard. Een tocht over de smalle dijken levert een overvloed aan prachtige vergezichten, zoals het natuurgebied de “Hurnse Kil”, indrukwekkende natuurmonumenten en sfeervolle aanlegplaatsen op. Ook zijn de verschillende kastelen in de Bommelerwaard het bezoeken waard. Golfers kunnen hun hart ophalen op een prachtig 9-holes golfterrein in Kerkdriel welke is aangelegd tussen de Maas en de dijk. Uitgebreide voorzieningen: Voor de dagelijkse boodschappen kan men in de meeste kernen dichtbij huis terecht, in de grotere kernen (waaronder Zaltbommel en Kerkdriel) zijn daarnaast sportaccommodaties, culturele centra en horecavoorzieningen te vinden. De meeste kernen kennen een rijk verenigingsleven.

Werkgelegenheid: In economisch opzicht mag de Bommelerwaard een rijk gebied heten. De kleinschalige industrie heeft haar aandeel geleverd in de huidige welvaart, een bewijs dat de bewoners tot het nijvere deel van de Nederlandse bevolking behoren. In de tuinbouw overheersen nu de champignonteelt en fruitteelt in het oosten en de bloementeelt in het westen van de Bommelerwaard. Diverse bedrijventerreinen voorzien van bedrijfshallen en kantoren zijn te vinden langs de belangrijke verkeersader de A2 o.a. de Wildeman, van Voordepark, De Ooijk en de Waluwe te Zaltbommel, de Geerden in Velddriel en de Kampen in Hedel (op 1 km van de A2 verwijderd). Ook aan de Industrieweg te Ammerzoden is een bedrijventerrein gevestigd.

Volop rust en ruimte: Het is goed en prettig wonen in de Bommelerwaard. De streek oefent een grote aantrekkingskracht uit op mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. In de komende jaren zullen enkele honderden nieuwe woningen, verspreid over de verschillende kernen worden gebouwd. Het bruisend centrum van Kerkdriel is geheel gerevitaliseerd met een imposant nieuw overdekt winkelcentrum.

Voor degene die centraal wil wonen en werken in Nederland met veel rust en ruimte in het schitterend rivierengebied is Kerkdriel een absolute aanrader.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 425.000,- - € 472.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 170 m² Inhoud 720 m³ t/m 735 m³ Perceeloppervlakte 300 m² t/m 370 m² Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5331 JL Kerkdriel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.