Havermans Makelaardij O.Z.

Kerkstraat 22
5331 CE Kerkdriel
Tel: (0418) 63 53 53
info@havermansmakelaardij.nl
Empelenhof - Kavel 9, 5331 KP Kerkdriel € 189.000,- v.o.n.
Empelenhof - Kavel 9 in Kerkdriel 5331 KP

Omschrijving

BOUWKAVEL OP UNIEKE PLEK AAN DE DIJK TEGENOVER DE GOLFBAAN IN KERKDRIEL

Deze bouwkavel is beschikbaar voor een vrijstaande woning. De woning dient onderaan de dijk geplaatst te worden ter plaatse van het bouwvlak zoals u op de plattegrond behorende bij het bestemmingsplan kunt zien.

Levering van de kavel is mogelijk vanaf 1-10-2018.

Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer: 0418-635353 of via info@havermansmakelaardij.nl.

V.w.b de beeldkwaliteit zijn o.a. de volgende punten opgenomen in het beeldkwaliteitsplan (het volledige plan is op te vragen via info@havermansmakelaardij.nl:
- eigentijds maar op traditionele vormen en materialen geïnspireerd architectuurbeeld.
- gebruik van baksteen voor de gevels en ceramische pannen voor de daken vormen het kader waarbinnen kleurnuances in de rode metselsteen voor de gevels en bijvoorbeeld kleine verschillen in afwerking van dakranden variatie bieden.
- woningen mogen plat of met een kap worden afgedekt. In het laatste geval bedraagt de dakhelling
minimaal 30° en maximaal 65°;
- ten aanzien van het gevelaanzicht geldt in hoofdlijnen een traditioneel gevelbeeld met staande
gevelopeningen. De gevel vormt een geheel met delen metselwerk in afwijkende kleurstelling binnen het
roodbruine spectrum: bijvoorbeeld voor de bovenverdieping. Ook verschil in het voegwerk of het
metselverband kan bijdragen aan beeldvariatie. De detaillering is bescheiden zonder grote
dakoverstekken maar bij voorkeur een eenvoudige daklijst of andere gootconstructie.
- er is een voorkeur voor groene erfafscheidingen zowel voor als achter de rooilijn waar deze grenst aan
het openbare gebied.
- wat betreft de maximale bouwhoogte geldt voor de vrijstaande woning 9 meter. Deze woning wordt gebouwd circa 80 cm boven peil. De totale hoogte zal dan ook iets onder de 10 meter komen te liggen vanaf peil. Deze hoogte is identiek aan de maximale hoogte van de nabijgelegen halfvrijstaande en vrijstaande woningen.

Wonen en werken in de Mooie Bommelerwaard:
Tussen Maas en Waal in het zuiden van de provincie Gelderland ligt een bijzonder stukje Nederland: de Bommelerwaard. De rivieren en de strategische ligging zijn zeer belangrijk geweest in de geschiedenis van het gebied en zijn nog steeds de belangrijkste redenen voor mensen om in de Bommelerwaard te wonen. De Bommelerwaard bestaat uit twee gemeenten. De gemeente Zaltbommel telt twaalf dorpskernen en een stad (Zaltbommel) en is gelegen in het westen van de Bommelerwaard. In het oostelijk deel van de Bommelerwaard liggen de elf kernen van de gemeente Maasdriel waarvan Kerkdriel de grootste is.
De Bommelerwaard is zeer centraal gelegen in Nederland. Aangezien de belangrijke verkeersader de A2 het gebied doorsnijdt is een ritje met de auto naar ’s-Hertogenbosch een kwestie van minuten en naar Utrecht een half uur. Ook de steden Nijmegen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg zijn op ± 35 autominuten gelegen van de Bommelerwaard. Daarnaast zijn er voldoende openbaarvervoervoorzieningen waaronder een NS station in Zaltbommel.

Toeristische aantrekkingskracht:
De rivier en de vele plassen oefenen grote aantrekkingskracht uit, o.a. op watersportliefhebbers. In het gebied zijn diverse jachthavens en strandbaden te vinden. Zo bieden de Zandmeren in Kerkdriel in de zomer volop gelegenheid om te zwemmen en zijn er diverse jachthavens waar men tevens kan genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het water. Naast de watersport zijn er vele mooie wandel- en fietsroutes te vinden in de Bommelerwaard. Een tocht over de smalle dijken levert een overvloed aan prachtige vergezichten, zoals het natuurgebied de “Hurnse Kil”, indrukwekkende natuurmonumenten en sfeervolle aanlegplaatsen op. Ook zijn de verschillende kastelen in de Bommelerwaard het bezoeken waard. Golfers kunnen hun hart ophalen op een prachtig 9-holes golfterrein in Kerkdriel welke is aangelegd tussen de Maas en de dijk.

Uitgebreide voorzieningen:
Voor de dagelijkse boodschappen kan men in de meeste kernen dichtbij huis terecht, in de grotere kernen (waaronder Zaltbommel en Kerkdriel)Kerkdriel heeft een overdekt winkelcentrum en daarnaast zijn vele sportaccommodaties, culturele centra en horecavoorzieningen te vinden. De meeste kernen kennen een rijk verenigingsleven. Ook zijn er diverse jaarlijkse activiteiten waar vaak naar toegeleefd wordt zoals de jaarwisseling, carnaval in de dorpen, de paardenmarkt in Hedel en de grote kermis in Kerkdriel.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 189.000,- vrij op naam Aanvaarding Per 01-10-2018 Aanvaarding toelichting of later Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 551 m²