Terug naar de resultaten
Kloosterstraat 2C in Kerkdriel 5331 WB

Kloosterstraat 2C

5331 WB Kerkdriel
Koopsom € 143.840,- v.o.n.
Onder optie

Omschrijving

ALTIJD AL JE EIGEN HUIS WILLEN BOUWEN?

Dan is dit je kans! Aan de Kloosterstraat staat dit perceel van 401m² te koop.

Informatie van het perceel:

Perceel Maasdriel K 4312
oppervlakte: 401m²
bouwvlak frontbreedte: ±9.8 meter
bouwvlak lengte: ±12 meter
bouwvlak oppervlakte: ±104m²

Het perceel is bestemd voor vrijstaande...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

ALTIJD AL JE EIGEN HUIS WILLEN BOUWEN?

Dan is dit je kans! Aan de Kloosterstraat staat dit perceel van 401m² te koop.

Informatie van het perceel:

Perceel Maasdriel K 4312
oppervlakte: 401m²
bouwvlak frontbreedte: ±9.8 meter
bouwvlak lengte: ±12 meter
bouwvlak oppervlakte: ±104m²

Het perceel is bestemd voor vrijstaande woningen en is gelegen naast het plan Empelenhof dat in 2012 gebouwd is. Vanuit het perceel kijk je uit op groen. Daarnaast is de golfbaan om de hoek en ook het zwembad dichtbij en stopt de bus die onder andere richting Den Bosch en Zaltbommel gaat letterlijk voor de deur, ideaal!

V.w.b de beeldkwaliteit zijn o.a. de volgende punten opgenomen in het beeldkwaliteitsplan (het volledige plan is op te vragen via de gemeente)
- De woningen krijgen 2 bouwlagen met een kap en dezelfde uitstraling als de hoekwoning gelijk aan de zuidzijde van de straat de Empelenhof'. Qua materiaalgebruik en kleurstelling zullen de nieuwe woningen zich voegen met deze reeds bestaande hoekwoning.
- er is een voorkeur voor groene erfafscheidingen zowel voor als achter de rooilijn waar deze grenst aan
het openbare gebied.

Wonen en werken in de Mooie Bommelerwaard:
Tussen Maas en Waal in het zuiden van de provincie Gelderland ligt een bijzonder stukje Nederland: de Bommelerwaard. De rivieren en de strategische ligging zijn zeer belangrijk geweest in de geschiedenis van het gebied en zijn nog steeds de belangrijkste redenen voor mensen om in de Bommelerwaard te wonen. De Bommelerwaard bestaat uit twee gemeenten. De gemeente Zaltbommel telt twaalf dorpskernen en een stad (Zaltbommel) en is gelegen in het westen van de Bommelerwaard. In het oostelijk deel van de Bommelerwaard liggen de elf kernen van de gemeente Maasdriel waarvan Kerkdriel de grootste is.
De Bommelerwaard is zeer centraal gelegen in Nederland. Aangezien de belangrijke verkeersader de A2 het gebied doorsnijdt is een ritje met de auto naar ’s-Hertogenbosch een kwestie van minuten en naar Utrecht een half uur. Ook de steden Nijmegen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg zijn op ± 35 autominuten gelegen van de Bommelerwaard. Daarnaast zijn er voldoende openbaarvervoervoorzieningen waaronder een NS station in Zaltbommel.

Toeristische aantrekkingskracht:
De rivier en de vele plassen oefenen grote aantrekkingskracht uit, o.a. op watersportliefhebbers. In het gebied zijn diverse jachthavens en strandbaden te vinden. Zo bieden de Zandmeren in Kerkdriel in de zomer volop gelegenheid om te zwemmen en zijn er diverse jachthavens waar men tevens kan genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het water. Naast de watersport zijn er vele mooie wandel- en fietsroutes te vinden in de Bommelerwaard. Een tocht over de smalle dijken levert een overvloed aan prachtige vergezichten, zoals het natuurgebied de “Hurnse Kil”, indrukwekkende natuurmonumenten en sfeervolle aanlegplaatsen op. Ook zijn de verschillende kastelen in de Bommelerwaard het bezoeken waard. Golfers kunnen hun hart ophalen op een prachtig 9-holes golfterrein in Kerkdriel welke is aangelegd tussen de Maas en de dijk.

Uitgebreide voorzieningen:
Voor de dagelijkse boodschappen kan men in de meeste kernen dichtbij huis terecht, in de grotere kernen (waaronder Zaltbommel en Kerkdriel)Kerkdriel heeft een overdekt winkelcentrum en daarnaast zijn vele sportaccommodaties, culturele centra en horecavoorzieningen te vinden. De meeste kernen kennen een rijk verenigingsleven. Ook zijn er diverse jaarlijkse activiteiten waar vaak naar toegeleefd wordt zoals de jaarwisseling, carnaval in de dorpen, de paardenmarkt in Hedel en de grote kermis in Kerkdriel.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 143.840,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 401 m² Kadasteroppervlakte 401 m² Kadastrale gegevens Gemeente Maasdriel Sectie K Perceelnummer 4312 Oppervlakte 401 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kloosterstraat 2C, 5331 WB Kerkdriel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.