Actie

ZOMERACTIE!!!
 

De markt trekt aan en dat is ook hier in de regio goed te merken! Dit jaar hebben wij een groot aantal woningen binnen korte tijd verkocht. Vanwege de goede verkoopresultaten zijn wij op zoek naar nieuw aanbod. Wij hebben een groot aantal woningzoekenden in ons bestand staan, met name naar eengezinswoningen tot € 300.000 is veel vraag in de regio. Omdat we de goede lijn door willen zetten hebben wij een leuke zomeractie opgezet:

  • Tijdens de zomermaanden (juni, juli, augustus en september 2017) komen wij graag langs voor een GRATIS verkoop- en aankoopadvies, geldig voor woningen in de Gemeente Maasdriel en de plaats Zaltbommel.
  • Daarnaast verloten wij onder alle nieuwe* aan- of verkoopopdrachten een cadeaubon t.w.v. € 500,- te besteden bij de verf- en behang-/woonwinkel
    Deco Home Poulisse!

In de 1e week van oktober 2017 maken we de winnaar bekend (ook via Facebook).

*Alle nieuwe aan- en verkoopopdrachten getekend in de maanden juni, juli, augustus en september van 2017 doen automatisch mee met de actie.

 

 


Jubileum actie

(20 jaar Havermans makelaardij)

 

 


20 jaar makelen in de gemeente Maasdriel is een feit. Een leuke, maar ook spannende tijd in een stijgende en dalende markt. Een doorgewinterde tijd voor Havermans makelaardij in de gemeente Maasdriel waarbij duizenden opdrachten feilloos zijn uitgevoerd op het gebied van verkopen, aankopen, huren, verhuren en taxeren Met veel optimisme en energie zal Havermans makelaardij zijn onderneming voortzetten. Een tijd waarin wij ook weer ambassadeurs nodig hebben die ons een warm hart toedragen.
 
Wat vragen we concreet van je?                               
Om ons bedrijf optimaal voort te zetten, zijn we op zoek naar kopers en verkopers die met ons het gesprek aan willen gaan. Jij bent de onmisbare schakel voor onze onderneming. Concrete vragen wij jou een goed woordje voor ons te doen en ons positief aan te bevelen bij mensen binnen jouw netwerk die overwegen een woning te verkopen en/of te gaan kopen.                                 
 
Iemand binnen jouw netwerk?
Wellicht ken je iemand die zijn woning wil verkopen? Vrienden die na de geboorte van hun kind, op zoek zijn naar een leuke eengezinswoning, 2^1 kapwoning, vrijstaande woning of appartement willen verkopen, je ouders, je kinderen of een buurman die zijn woning te koop aan wil gaan bieden? Beveel ons aan, noem onze naam, geef onze contactgegevens en vraag je bekende ons gewoon eens een keertje te bellen.

Als tegenprestaties bieden wij?                                   
Wij zouden het geweldig vinden dat je als Havermans fan je vertrouwen in ons uitspreekt. Jij steekt je nek uit voor ons en daar mag wat tegenover staan. Daarom belonen we je met een leuk cadeau. Indien de opdracht gever schriftelijk aan ons verklaart dat je hem Havermans makelaardij heeft geadviseerd. denk bij het sluiten van een concrete verkoop- of aankoopopdracht. Dan belonen we je met een leuk cadeau.

Actie geldt tot 31 december 2017 

  • Een cadeau bon ter waarde van € 50, - (vijftig euro) bij aankoopopdracht van een bestaande woning
  • Een cadeau bon ter waarde van € 25, - (vijfentwintig euro) bij aankoopopdracht van een nieuwbouw woning 
  • Een kortings bon bij een eventuele toekomstige verkoopopdracht groot € 250, - ( tweehonderd vijftig euro) bij verkoopopdracht.