Aankoopbegeleiding

Staat u op het punt een huis te kopen of bent u nog in de oriënterende fase? Het is een grote beslissing die u niet vaak neemt en daarbij gaat het om veel geld. Hoe is de bouwkundige staat? Is de vraagprijs reëel? Wat is een goede verkoopstrategie en welke voorwaarden moet ik stellen?
Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt. We weten wat een realistische huizenprijs is en we weten welke woningen er morgen op de markt komen. Voldoet de woning aan uw wensen? Dan onderzoeken wij de koopprijzen van vergelijkbare huizen uit de buurt en de (ver)bouwgeschiedenis. Tijdens de bezichtiging kijkt de aankoopmakelaar mee met een bouwkundige blik om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Wilt u graag een deskundige blik bij een tweede bezichtiging? Iemand die meekijkt, meedenkt en u adviseert? Bel ons voor een afspraak, wij rekenen € 95,- (inclusief BTW) voor het meegaan met een bezichtiging binnen de gemeente Maasdriel en € 125,- buiten Maasdriel.

Wilt u vervolgens een bod uitbrengen en wilt u daar graag hulp bij, dan kunt u kiezen voor onze aankoopbegeleiding op basis van No cure No pay. We controleren we of er nog addertjes onder het gras zijn (we controleren de juridische aspecten en het bestemmingsplan). We stellen een scherpe aankoopstrategie op en we adviseren u over een eerlijke koopprijs en de beste voorwaarden. Vervolgens en we dienen we uw bod in bij de verkopende makelaar. Mogelijk volgen er nog onderhandelingen: hierbij maken wij ons sterk voor uw belangen.

Zodra uw bod is geaccepteerd wordt de koopovereenkomst opgesteld (vaak door de verkopende makelaar). Wij controleren de registers, alle kleine lettertjes, clausules, uitzonderingen en bijlagen. In dien gewenst kunnen we een taxatie voor u inplannen tegen een scherp tarief. En tot slot gaan we mee naar de laatste woninginspectie. Zijn er onregelmatigheden, dan zorgen we ervoor dat deze worden opgelost voordat de koop officieel rond is.

De kosten die wij rekenen voor aankoopbemiddeling zijn € 1.195,-* incl. btw. op basis van No cure No pay. Deze kosten worden dus alleen berekend als de koop ook echt doorgaat.

* voor huizen met een vraagprijs boven de € 400.000,- rekenen we een toeslag van € 500,-
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring