Aangenaam kennis te maken!

Met meer informatie, betere tools zijn wij u nog beter van dienst anno 2017
  • FILM OVER DE MOOIE BOMMELERWAARD
  • HAVERMANS VOLOP IN BEWEGING DOOR STERKE VERNIEUWING
  • OUDE SERVICE IN EEN MODERN JASJE
  • ALTIJD DEZELFDE MAKELAAR ALS AANSPREEKPUNT
  • DE LIJNEN ZIJN KORT M.A.W. SNEL HANDELEN
  • COMPLETE DIENSTVERLENING
  • OOK 'S AVONDS EN OP ZATERDAG BEREIKBAAR
Havermans Makelaardij heeft zijn specialisme verworven binnen de gemeente Maasdriel en ook in de gemeente Zaltbommel zijn zij goed op de hoogte van de regionale marktontwikkelingen. In 1996 is Wim Havermans een makelaarskantoor begonnen in Kerkdriel, welke gelegen is in een schitterend rivierengebied, de Bommelerwaard. Het kantoor is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot makelaarskantoor waarbij het een betrouwbare partner is gebleken voor diverse diensten zoals aankoop- en verkoopbemiddeling, verhuurbemiddeling en taxaties van woningen en bedrijfshuisvesting. Wim Havermans is als beëdigd makelaar lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en VastgoedCert gecertificeerd voor zowel Wonen als voor Bedrijfshuisvesting. Hierdoor is hij bevoegd om te taxeren, ook voor het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI).

De huidige woning- en bedrijfshuisvesting markt vraagt om een andere benadering van potentiële kopers en huurders. Daarom heeft Havermans Makelaardij anno 2017 zijn presentaties en werkwijze vernieuwd. Zo is de presentatie op Funda, de grootste woningsite van Nederland, nu nog beter en worden sociale media zoals Facebook ingezet voor een betere promotie van de aangeboden woningen en bedrijfshuisvesting. Ook zijn de vitrines van het kantoor aan de Kerkstraat 22 te Kerkdriel en de website vernieuwd en klaar voor de toekomst. De zoektocht van kopers, huurders en opdrachtgevers is nu nog eenvoudiger geworden. De inschrijving is geheel gratis waarna wij doelgericht en zorgvuldig te werk gaan.

Havermans Makelaardij streeft ernaar om te allen tijde in te spelen op uw behoeftes en wensen. Persoonlijkheid, duidelijkheid en vooral daadkracht worden telkens door onze klanten bevestigd. Bovendien staat Havermans Makelaardij voor flexibiliteit door ook 's avonds en zaterdagen beschikbaar te zijn. ''Net even anders'' sluit dan ook aan bij de belevingswereld van onze klanten. U weet wat u krijgt en wij weten wat ons te doen staat, zeker in de huidige markt.

Havermans Makelaardij anno 2017: de service waarvoor wij al vele jaren staan maar in een modern jasje.

Bel vrijblijvend voor een afspraak tel: 0418-635353 of mail ons op: info@havermansmakelaardij.nl