Het Voorste Veld fase 3

Uw huis voor de toekomst De levensloopbestendige woningen van het nieuwbouwproject Het Voorste Veld III in Velddriel zijn licht, ruim en van alle gemakken voorzien! Deze (semi)bungalows zijn vooral geschikt voor mensen die nu óf in de toekomst gebruik willen maken van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Een grote pre is dat…
Lees meer  

in Velddriel

Start verkoop
31/10/2022
Vraagprijs
€ €445.500,- €445.500,-
Status
BESCHIKBAAR
Beeldmateriaal
Bekijk foto's  

Uw huis voor de toekomst
De levensloopbestendige woningen van het nieuwbouwproject Het Voorste Veld III in Velddriel zijn licht, ruim en van alle gemakken voorzien! Deze (semi)bungalows zijn vooral geschikt voor mensen die nu óf in de toekomst gebruik willen maken van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Een grote pre is dat je ook je auto kunt parkeren op je eigen oprit. Deze woning biedt je alles om heerlijk én zorgeloos te leven en met volle teugen te genieten van het landelijke wonen in Velddriel. En wellicht wel het allermooiste van deze woning: als koper kun je álles nog zelf bepalen! Van de totale indeling en inrichting van de badkamer en keuken tot de indeling van de gehele eerste etage. Deze frisse spiksplinternieuwe woning staat echt garant voor een nieuwe start! Kenmerken:
· Nieuwe levensloopbestendige woning
· Landelijk gelegen in Velddriel
· Drie kamers (waaronder een slaapkamer op de begane grond) en twee woonlagen.
· Badkamer op de begane grond
· Parkeren is mogelijk op eigen oprit
· In nieuwbouwwijk Het Voorste Veld III: mooie, groene woonwijk (3e fase)
· Op circa 2 km van uitgebreide voorzieningen in Kerkdriel
· Energiezuinig: (voorlopig) label A
· Bouwjaar 2023
· Aanvaarding 2024
· Betaling van de grondkosten in 2023
· Oppervlakte woning: 115 m2
· Oppervlakte kavel: 262- 285m2

Welkom in je nieuwe thuis! Via de ruime hal betreed je de ruime woonkamer en open keuken. Door de dubbele openslaande tuindeuren met zijlichten geniet je van veel natuurlijke lichtinval. Met mooi weer gooi je deze deuren open en zo haal je buiten moeiteloos naar binnen. Je mooie terras en tuin betrek je eenvoudig bij je woonkamer. Buiten eten was nog nooit zo makkelijk! Ook in de open keuken stroomt het daglicht volop naar binnen. Tijdens het koken kijk je, door het grote raampartij aan de voorkant, heerlijk weg én houd je fijn contact met je gezinsleden en/of vrienden die aan de eettafel of in de zithoek zitten. Slapen en baden Via een halletje loop je vanuit de woonkamer zo de eveneens ruime en lichte slaapkamer in. Ook deze kamer heeft dubbele openslaande tuindeuren: hoe bijzonder is dat? Genieten van het getjilp en het gekwetter van de vogels in het voorjaar en zomer, van de heerlijke geur van het bedauwde gras en van de volop bloeiende borders, gewoon vanuit je eigen bed. Naast de slaapkamer vind je de badkamer met inloopdouche, tweede toilet en wastafel. Tevens is er nog een ruime berging met openslaande deuren naar de voorkant van het huis. Gemak dient de mens!
De trap in de hal leidt je naar de eerste etage. De grote dakkapel aan de voorzijde zorgt voor extra licht en ruimte op deze verdieping. Het fijne is: er zijn veel indelingen mogelijk voor deze grote ruimte! Wil je hier wellicht een extra slaapkamer van maken? Of wordt het een hobbyruimte? Of misschien wel de speel- of logeerkamer van de kleinkinderen? De keuze is aan jou: alles is nog mogelijk bij deze levensloopbestendige woning! Persoonlijke wooncoach Ben jij straks een van de gelukkige kopers van zo’n unieke woning, dan krijg je een persoonlijke wooncoach toegewezen. Deze helpt jou bij het maken van je woonkeuzes. In de modelwoningen en grote showroom kun je alle mogelijkheden bekijken, beleven en voelen: van koken, baden en tegelwerk tot de mogelijkheden van een uitbouw. Zo maak je stap voor stap de keuzes die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie en woonwensen. Inschrijven nog mogelijk! Heb jij interesse in een woning van Het Voorste Veld III, maar ben je nog niet ingeschreven? Dan hebben we goed nieuws! Via de projectsite maak jij nog kans op een woning. Staat de woning van jouw voorkeur al onder optie? Dan kun jij je nog inschrijven voor de reservelijst. Vervalt er een optie, dan benadert de makelaar de eerstvolgende kandidaat op de lijst.

Kenmerken

  •   5334 Velddriel
TIJD VOOR EEN BEZICHTIGING Interesse in Het Voorste Veld fase 3 in Velddriel?

Neem contact met ons op en zorgen ervoor dat wij jouw droomhuis vinden of weten te verkopen.