Over ons

In het kort.
Havermans Makelaardij is een kantoor met ruim 20 jaar ervaring in aankoop- en verkoopbemiddeling, verhuurbemiddeling en taxaties en bedrijfshuisvesting. Deze 20 jaar ervaring stoppen we in een nieuw jasje door vernieuwend te zijn in onze presentaties, bereikbaarheid en tools. Zo zijn onze Funda presentaties gericht op goede vindbaarheid en zijn we ook bereikbaar via Whatsapp voor een nog betere service.

Havermans Makelaardij heeft zijn specialisme verworven binnen de gemeente Maasdriel en ook in de gemeente Zaltbommel en ‘s-Hertogenbosch zijn zij goed op de hoogte van de regionale marktontwikkelingen. In 1996 is Wim Havermans een makelaarskantoor begonnen in Kerkdriel, welke gelegen is in een schitterend rivierengebied, de Bommelerwaard. Het kantoor is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot makelaarskantoor waarbij het een betrouwbare partner is gebleken. Wim Havermans is als beëdigd makelaar lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en VastgoedCert gecertificeerd voor zowel Wonen als voor Bedrijfshuisvesting. Hierdoor is hij bevoegd om te taxeren, ook voor het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI).

De huidige woning- en bedrijfshuisvesting markt vraagt om een andere benadering van potentiële kopers en huurders. Daarom heeft Havermans Makelaardij anno 2017 zijn presentaties en werkwijze vernieuwd. Zo is de presentatie op Funda, de grootste woningsite van Nederland, nu nog beter en worden sociale media zoals Facebook ingezet voor een betere promotie van de aangeboden woningen en bedrijfshuisvesting. Ook zijn de vitrines van het kantoor aan de Kerkstraat 22 te Kerkdriel en de website vernieuwd en klaar voor de toekomst. De zoektocht van kopers, huurders en opdrachtgevers is nu nog eenvoudiger geworden. De inschrijving is geheel gratis waarna wij doelgericht en zorgvuldig te werk gaan.

Dankzij onze tevreden klanten hebben wij een beoordeling van een 9.1 op Funda en daar zijn we erg trots op! We staan voor kwaliteit, duidelijkheid en flexibiliteit. Bel vrijblijvend voor een afspraak tel: 0418-635353 of mail ons op: info@havermansmakelaardij.nl. Daarnaast zijn we nu ook te bereiken via Whatsapp: 0610759368. Dat alles ook ’s avonds en in het weekend!