Koningstraat 11

Koningstraat 11B Rossum Een twee-onder-één-kapwoning aan de dijk! Welkom in Rossum, een betoverend dorp met een rijke historie. Gelegen op een prachtige locatie, te midden van serene landschappen, biedt deze dijkwoning een unieke kans om jouw droomhuis te creëren. Deze woning is klaar om te worden ingevuld met jouw persoonlijke stijl en smaak. De grootste…
Lees meer  

in ROSSUM

Bouwjaar
1950
Vraagprijs
€350.000,-  k.k
Status
BESCHIKBAAR
Beeldmateriaal
Bekijk foto's  

Koningstraat 11B Rossum

Een twee-onder-één-kapwoning aan de dijk!

Welkom in Rossum, een betoverend dorp met een rijke historie. Gelegen op een prachtige locatie, te midden van serene landschappen, biedt deze dijkwoning een unieke kans om jouw droomhuis te creëren. Deze woning is klaar om te worden ingevuld met jouw persoonlijke stijl en smaak.

De grootste pluspunten?
+ Aan de dijk en vlak bij de Maas
+ 3 tuinen: voor-, achter- en buitendijks
+ Eigen oprit
+ Energielabel F is naar A te krijgen (zie hieronder)

Indeling
Begane grond
We kunnen aan twee kanten de woning binnen, via de achtertuin en deur (dijkzijde) of via de voorzijde. Als we via de voorzijde naar binnen komen lopen we via de hal de ruime woonkamer in. Deze is exclusief keuken bijna 7 meter diep en grotendeels 5 meter breed. De ramen aan de voor- en zijkant zorgen voor veel lichtinval.

Als we naar achter lopen komen we in de keuken. Ook hier weer ramen aan twee zijden. De keuken is voorzien van combi-oven, inductie kookplaat, afzuigschouw, spoelbak en kastruimte. Door de achterdeur komen we in de achtertuin.

Aan de linkerzijde is een bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot het toilet.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is een ruime overloop en (in potentie) 3 slaapkamers en een badkamer. De voorste slaapkamer is ruim en voorzien van airco en inloopkast. De achterste twee kamers zijn makkelijk samen te voegen.

De badkamer is ruim en voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche, infrarood paneel en toilet.

Bergzolder
Via de vlizotrap op de overloop kunnen we naar de bergzolder. Ideaal om wat extra spullen te stallen.

Drie tuinen
Dat hoor je niet vaak, een woning met drie tuinen! De voortuin is ruim, voorzien van eigen parkeerplaats en door de noord ligging een plek waar ook schaduw is. De achtertuin ligt richting de dijk en ligt op het zonnige zuiden. En inclusief buitenkeuken! De schuur is ideaal voor tuingerei en fietsen. Als we de dijk oversteken hebben we nog 78m² tuin waar je echt van het buitenleven kunt genieten!

Omgeving
Rossum is centraal gelegen in Nederland met steden als Zaltbommel en ‘s-Hertogenbosch op korte afstand. Het dorp beschikt over diverse voorzieningen, zoals een grote basisschool, kinderdagverblijven, peuterspeelzaal, supermarkt, restaurants en diverse actieve(sport)verenigingen.

Energielabel F
De VR ketel zorgt mede voor deze score. Als er een HR107 ketel geplaatst wordt dan is het direct energielabel E (richting D).

Een nog beter label?
– Niet geïsoleerde steens muren voorzien van tenminste 50 mm isolatie zorgt voor energielabel C (in combinatie met maatregel 1)
– Alle hellende daken voorzien van isolatie RC 2,5 zorgt voor energielabel B (in combinatie met maatregel 1 en 2)
– 8 zonnepanelen zorgt voor energielabel A (in combinatie met maatregel 1, 2 en 3)

De woning en omgeving zullen je zeker verrassen! Kom je ook kijken?

Kenmerken

  •  11 5328 BC ROSSUM
TIJD VOOR EEN BEZICHTIGING Interesse in Koningstraat 11 in ROSSUM?

Neem contact met ons op en zorgen ervoor dat wij jouw droomhuis vinden of weten te verkopen.