Aankoopbegeleiding
van je woning

Sta je op het punt een huis te kopen of ben je nog in de oriënterende fase? De aankoop van een woning is een grote beslissing die je niet vaak neemt en daarbij gaat het om veel geld. Bovendien wil je zekerheid. Hoe is de bouwkundige staat? Is de vraagprijs reëel? Wat is een goede aankoopstrategie en welke voorwaarden moet ik stellen? 

Binnen no time een droomwoning

Aankoop van jouw woning

Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt. We weten wat op het moment van aankoop een realistische huizenprijs is en we weten welke woningen er morgen op de markt komen. Voldoet de woning aan je wensen? Dan onderzoeken wij de koopprijzen van vergelijkbare huizen uit de buurt en de (ver)bouwgeschiedenis. Tijdens de bezichtiging kijkt de aankoopmakelaar mee met een bouwkundige blik om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Aankoopbegeleiding

Wil je vervolgens een bod uitbrengen en wil je daar graag hulp bij, dan kun je kiezen voor onze aankoopbegeleiding. We controleren of er nog addertjes onder het gras zitten (we controleren de juridische aspecten en het bestemmingsplan). We stellen een scherpe aankoopstrategie op en we adviseren je over een eerlijke koopprijs en de beste voorwaarden. Vervolgens dienen we je bod in bij de verkopende makelaar. Mogelijk volgen er nog onderhandelingen: hierbij maken wij ons sterk voor jouw belangen.

Zodra je bod is geaccepteerd wordt de koopovereenkomst opgesteld (vaak door de verkopende makelaar). Wij controleren de registers, alle kleine lettertjes, clausules, uitzonderingen en bijlagen. Indien gewenst kunnen we een taxatie voor je inplannen tegen een scherp tarief. En tot slot gaan we mee naar de laatste woninginspectie. Zijn er onregelmatigheden, dan zorgen we ervoor dat deze worden opgelost voordat de koop officieel rond is.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Daarom kies je voor Havermans Makelaardij.

Advies & begeleiding voor de Aankoop van je woning

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Daag ons uit om jullie droomwoning te vinden. Wij gaan de uitdaging graag aan!

    Advies aankoop woning

    geheel vrijblijvend