Taxatie
van je woning

Een taxatie van je huidige woning is vaak nodig wanneer je een andere woning koopt en hiervoor een financiering wilt afsluiten. Of als je je hypotheek wilt oversluiten, bijvoorbeeld voor een verbouwing.

Marktwaarde bepalen

Woning laten taxeren

Met honderden verrichte taxaties in Kerkdriel, Zaltbommel, Maasdriel, ‘s-Hertogenbosch en omstreken kennen wij de woningmarkt op ons duimpje. Voor een goede en deskundige NWWI-gevalideerde taxatie ben je bij Havermans aan het juiste adres. Wim Havermans is eindverantwoordelijk voor de taxaties.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt een taxatie van mijn woning ?

Bij een taxatie is het van belang dat je het juiste inzicht krijgt in de waarde van een woning. Onze taxaties zijn daarom uitvoerig onderbouwd en uitgebreid gedocumenteerd. Een waarde bepalen we dan ook niet zomaar. Daarvoor kijken we naar de woning, de omgeving, de markt en de historie. Zo kunnen we objectief en onderbouwd tot een waardeoordeel komen waar je op kunt vertrouwen.

Enkele voorbeelden waar je een taxatie voor nodig hebt:

– financieringstaxatie voor aankoop woning
– nieuwbouwwoning in eigen beheer bouwen
– verbouwing financieren
– oversluiten hypotheek
– voor je overbrugging bij een nieuw gekochte woning
– verdelen bezittingen bij echtscheiding

De kosten van een taxatie voor je woning of appartement hangen af van verschillende factoren. Betreft het een woning of appartement, of is de woning bijvoorbeeld verbouwd? Met één belletje of mailtje kunnen wij je hier meer over vertellen.

Woning laten taxeren

Marktwaarde van de woning

De marktwaarde van de woning wordt bepaald door verschillende kenmerken. Enkele kenmerken die de waarde van de woning bepalen zijn:

  • grootte van de woning
  • grootte van het perceel
  • locatie & ligging
  • de huidige marktsituatie
  • bouwkundige kwaliteit & technische staat

Dit zijn slechts enkele kenmerken van een volledig taxatierapport.

 

Tijd voor een taxatie? Laat je vrijblijvend informeren

Wij adviseren je graag over de te nemen stappen voor een taxatie. Binnen 24 uur heb je van ons gegarandeerd een reactie, geheel vrijblijvend!

    Vraag je taxatie aan