Paterstraat 114

RUIME EN LICHTE TUSSENWONING Deze ruime tussenwoning ligt in een gezellige, kindvriendelijke wijk met speeltuintje om de hoek. De woning ligt aan een rustig hofje en is voorzien van 3 slaapkamers en ruime zolder (eventueel vierde slaapkamer) en heeft een tuin op het oosten. Op korte afstand liggen sportvoorzieningen en een winkelcentrum. De grootste pluspunten?…
Lees meer  

in KERKDRIEL

Bouwjaar
1984
Vraagprijs
€275.000,-  k.k
Status
VERKOCHT
Beeldmateriaal
Bekijk foto's  

RUIME EN LICHTE TUSSENWONING

Deze ruime tussenwoning ligt in een gezellige, kindvriendelijke wijk met speeltuintje om de hoek. De woning ligt aan een rustig hofje en is voorzien van 3 slaapkamers en ruime zolder (eventueel vierde slaapkamer) en heeft een tuin op het oosten. Op korte afstand liggen sportvoorzieningen en een winkelcentrum.

De grootste pluspunten?
+ Nette keuken
+ Aan een autovrij hofje
+ Direct beschikbaar
+ Zolder ideaal voor extra (slaap)kamer
+ Privacyvolle achtertuin

Indeling:
Begane grond:
Entree, meterkast en toilet, ruime tuingerichte woonkamer met schuifpui en moderne open keuken, schuur in de achtertuin. De achtertuin is op het oosten gelegen.

1e verdieping:
Overloop, drie slaapkamers (resp: ±15 m², ± 9.3 m² en ± 9.3 m²), badkamer voorzien van ligbad, tweede toilet en wastafel.

2e verdieping:
Open zolder, voorzien van groot dakraam, is middels vaste trap te bereiken. Hier bevinden zich ook de c.v.-ketel, mechanische ventilatie en kan een vierde slaapkamer gecreëerd worden.

Het glasoppervlakte van het zolderraam is nu te klein om mee te tellen met het woonoppervlakte. We hebben het toch meegeteld in het woonoppervlakte omdat het voor de rest voldoet aan de woonoppervlakte eisen volgens de NEN 2580.

De woning is per direct beschikbaar! Kom je ook kijken?

Kenmerken

  •  114 5331 EL KERKDRIEL
TIJD VOOR EEN BEZICHTIGING Interesse in Paterstraat 114 in KERKDRIEL?

Neem contact met ons op en zorgen ervoor dat wij jouw droomhuis vinden of weten te verkopen.