Paterstraat 118

RUIME EN LICHTE HOEKWONING Deze ruime hoekwoning ligt in een gezellige, kindvriendelijke wijk met speeltuintje om de hoek. De woning ligt aan een rustig hofje en is voorzien van 3 slaapkamers en ruime zolder (eventueel vierde slaapkamer) en heeft een tuin op het westen. Op korte afstand liggen sportvoorzieningen en een winkelcentrum. De grootste pluspunten?…
Lees meer  

in KERKDRIEL

Bouwjaar
1984
Vraagprijs
€275.000,-  k.k
Status
ONDER BOD
Beeldmateriaal
Bekijk foto's  

RUIME EN LICHTE HOEKWONING

Deze ruime hoekwoning ligt in een gezellige, kindvriendelijke wijk met speeltuintje om de hoek. De woning ligt aan een rustig hofje en is voorzien van 3 slaapkamers en ruime zolder (eventueel vierde slaapkamer) en heeft een tuin op het westen. Op korte afstand liggen sportvoorzieningen en een winkelcentrum.

De grootste pluspunten?
+ Nette keuken
+ Aan een autovrij hofje
+ Direct beschikbaar
+ Zolder ideaal voor extra (slaap)kamer
+ Privacyvolle achtertuin

Indeling:
Begane grond:
Entree, meterkast en toilet, ruime tuingerichte woonkamer met schuifpui en moderne open keuken, schuur in de achtertuin. De achtertuin is op het westen gelegen.

1e verdieping:
Overloop, drie slaapkamers (resp: ±15 m², ± 9.3 m² en ± 9.3 m²), badkamer voorzien van ligbad, tweede toilet en wastafel.

2e verdieping:
Open zolder, voorzien van dakraam, is middels vaste trap te bereiken. Hier bevinden zich ook de c.v.-ketel, mechanische ventilatie en kan een vierde slaapkamer gecreëerd worden.

Het glasoppervlakte van het zolderraam is nu te klein om mee te tellen met het woonoppervlakte. We hebben het toch meegeteld in het woonoppervlakte omdat het voor de rest voldoet aan de woonoppervlakte eisen volgens de NEN 2580.

De woning is per direct beschikbaar! Kom je ook kijken?

Kenmerken

  •  118 5331 EL KERKDRIEL
TIJD VOOR EEN BEZICHTIGING Interesse in Paterstraat 118 in KERKDRIEL?

Neem contact met ons op en zorgen ervoor dat wij jouw droomhuis vinden of weten te verkopen.