Sonhofweg 1

Op een unieke, landelijke locatie aan de rand van Uden vind je deze vrijstaande woning met een ruime kavel op eigen grond. Een droomplek voor rustzoekers, geschikt voor dierenliefhebbers of mensen met groene vingers. Alles kan aan de Sonhofweg 1 in Uden. Ben jij een echte Bob de Bouwer en ben je op zoek naar…
Lees meer  

in UDEN

Bouwjaar
1963
Vraagprijs
€585.000,-  k.k
Status
VERKOCHT
Beeldmateriaal
Bekijk foto's  

Op een unieke, landelijke locatie aan de rand van Uden vind je deze vrijstaande woning met een ruime kavel op eigen grond. Een droomplek voor rustzoekers, geschikt voor dierenliefhebbers of mensen met groene vingers. Alles kan aan de Sonhofweg 1 in Uden.

Ben jij een echte Bob de Bouwer en ben je op zoek naar een huis om zelf helemaal om te toveren naar een paleisje? Als aanpakken je hobby is, kun je je uitleven in én rondom deze vrijstaande woning.

Vanuit de entree loop je door naar de keuken. Aangesloten aan de keuken vind je de bijkeuken. De bijkeuken kun je helemaal naar eigen wens inrichten.

Met de woonkamer is al een flinke slag gemaakt. Aan beide kanten komt er veel lichtinval naar binnen wat de ruimte een open karakter geeft. Vanuit de woonkamer kijk je heerlijk vrij uit op een groene omgeving en zie jij elk seizoen vanaf je bank veranderen.

Aansluitend aan de woning bevindt zich een ruime garage, hierdoor heb je meer dan genoeg ruimte voor eventuele hobby’s.

Op de eerste verdieping vind je 3 goede slaapkamers en de badkamer. Ook op de begane grond bevindt zich 1 ruime slaap/hobby kamer.

Buitenleven:
Het perceel ligt in een groene omgeving op maar liefst 7.290 m² grond. Plek voor een fijne tuin, misschien wat dieren? Het kan hier allemaal. Door het grote perceel geniet je met veel privacy van een mooi stukje natuur.
Ben je handig, zie je mogelijkheden en hou je van een uitdaging, dan is dit wellicht het perfecte huis voor jou!

Wonen in het buitengebied van Uden:
De woning ligt in de gemeente Maashorst aan de rand van Uden. In deze buurt is het rustig wonen in het buitengebied met veel ruimte om je heen. Toch zijn er op fietsafstand diverse faciliteiten te vinden. Je woont op 10 minuten fiets afstand van diverse supermarkten en binnen 15 minuten fietsen ben je in het centrum van Uden. De Bedafse Bergen en natuurgebied “de Maashorst” bevinden zich binnen 15 minuten fietsafstand. Sterker nog, als je de straat oversteekt loop je zo natuurgebied De Maashorst in. Mede door de nabije ontsluiting tot de A50 zijn steden als Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven uitstekend bereikbaar. Als jij opzoek bent naar een woning gelegen in de prachtige natuur met dorpsfaciliteiten op korte afstand, kom dan gerust kijken aan de Sonhofweg 1.

Perceel:
Ongeveer 1.000 m² heeft woonbestemming en de overige 6.290m² is agrarische grond.

Aanvaarding:
Kan snel, de woning staat leeg.

WINACTIE:
Win een verrassingspakket!
Weet jij op welke foto het pak haver(mans) verstopt ligt? Dan win jij na verloting misschien wel ons verrassingspakket. Reageer hiervoor onder onze foto op facebook of instagram, en like onze Havermans makelaardij pagina.

Kenmerken

  •  1 5406 VA UDEN
TIJD VOOR EEN BEZICHTIGING Interesse in Sonhofweg 1 in UDEN?

Neem contact met ons op en zorgen ervoor dat wij jouw droomhuis vinden of weten te verkopen.