Uitingstraat 0ong

Bouwkavel aan de Uitingstraat te koop, met de Maas en de dijk om de hoek! Altijd al de droom gehad om je eigen woning te bouwen? Dan is dit je kans! Wij bieden een ruim perceel van circa 1.165 m2 aan. Het is ongeveer 28 meter breed en 41,5 meter lang. In overleg kan een…
Lees meer  

KERKDRIEL

Bouwjaar
onbekend
Vraagprijs
395.000,-  k.k
Status
ONDER BOD
Beeldmateriaal
Bekijk foto's  

Bouwkavel aan de Uitingstraat te koop, met de Maas en de dijk om de hoek!

Altijd al de droom gehad om je eigen woning te bouwen? Dan is dit je kans! Wij bieden een ruim perceel van circa 1.165 m2 aan. Het is ongeveer 28 meter breed en 41,5 meter lang. In overleg kan een wat kleiner perceel verkocht worden.

Het perceel bevindt zich in een rustige straat aan de rand van Kerkdriel tussen de Uitingstraat nummer 15 en nummer 17. Het is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum en vlakbij de dijk en de Maas.

De bouwkavel biedt genoeg ruimte voor de ontwikkeling van je eigen droomhuis. De bouwkavel is bestemd voor de bouw van één vrijstaande woning en heeft al een woonbestemming. Binnen de regels van het bestemmingsplan kun jij de woning naar eigen wens ontwerpen. Meer informatie kun je opvragen bij ons, Havermans Makelaardij. De mogelijkheden voor het bouwen van een twee-onder-één-kapwoning zullen verder onderzocht moeten worden.

De dagelijkse voorzieningen zijn allemaal gelegen op een korte afstand. Naast de dagelijkse voorzieningen liggen er ook recreatievoorzieningen zoals de zandmeren en sportclubs op korte afstand. De locatie van de bouwkavel is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur, maar tegelijk dicht bij de dorpskern willen wonen.

Kortom, ben jij op zoek naar een mooie bouwkavel op een prachtige locatie dicht bij het centrum en recreatievoorzieningen? Dan is dit jouw kans om je droomhuis te realiseren!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Zien we je snel?

Plattegrond

Overdracht

Status ONDER BOD
Aanvaarding IN OVERLEG
Vraagprijs €395.000,- k.k.

Bouwvorm

Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Bouwvorm NIET VAN TOEPASSING

Indeling

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 1165m2
Externe bergruimte m2
Inhoud 0m3
Aantal kamers 0

Energie

Isolatie
Energieklasse Niet bekend
Energie einddatum 01-01-1970
Warm water soorten
Verwarming
C.V.-ketel (uit   )

Dak

Daktype
TIJD VOOR EEN BEZICHTIGING Interesse in Uitingstraat 0 in KERKDRIEL?

Neem contact met ons op en zorgen ervoor dat wij jouw droomhuis vinden of weten te verkopen.