Wilgenstraat 1

Wilgenstraat 1 in Velddriel BOUWKAVEL TE KOOP IN NIEUWE EN RUSTIGE WOONWIJK! Altijd al de droom gehad om je eigen woning te bouwen? Dan is dit je kans! Het laatste bouwkavel van de 3e fase van het nieuwbouwplan "Het Voorste Veld" in Velddriel is nog beschikbaar. Deze kavel heeft een perceeloppervlakte van 492m², de kavel…
Lees meer  

VELDDRIEL

Bouwjaar
onbekend
Vraagprijs
250.000,-  k.k
Status
VERKOCHT
Beeldmateriaal
Bekijk foto's  

Wilgenstraat 1 in Velddriel

BOUWKAVEL TE KOOP IN NIEUWE EN RUSTIGE WOONWIJK!

Altijd al de droom gehad om je eigen woning te bouwen? Dan is dit je kans!

Het laatste bouwkavel van de 3e fase van het nieuwbouwplan “Het Voorste Veld” in Velddriel is nog beschikbaar.

Deze kavel heeft een perceeloppervlakte van 492m², de kavel is ongeveer 17 meter breed en 30,5 meter lang en is geschikt voor een vrijstaande woning.

Wil je snel starten met het bouwen aan je droomhuis? Deze kavel wordt bouwrijp en met bouwstroom geleverd waardoor veel werk je bespaard wordt! Het plan telt 120 woningen, de eerste fasen zijn al opgeleverd en de 3e fase wordt op dit moment gebouwd. De kavel is gelegen aan de achterkant van het plan, hierdoor blijft er (voorlopig) een vrij uitzicht aan de achterkant.

Uiteraard gelden de regels van het bestemmingsplan dat te vinden is op de website van de gemeente, of je kunt deze informatie per mail opvragen. Daarnaast is al een bouwvergunning klaar. Mocht je interesse hebben dan kunnen wij deze informatie met je delen. Je kunt per direct starten met bouwen!

Let op: De vraagprijs is al inclusief de BTW. De rest van de kosten koper komen hier nog bij.

Omgeving:
Tussen Maas en Waal in het zuiden van de provincie Gelderland ligt een bijzonder stukje Nederland: de Bommelerwaard. De rivieren en de strategische ligging zijn zeer belangrijk geweest in de geschiedenis van het gebied en zijn nog steeds de belangrijkste redenen voor mensen om in de Bommelerwaard te wonen. De Bommelerwaard bestaat uit twee gemeenten. De gemeente Zaltbommel telt twaalf dorpskernen en een stad (Zaltbommel) en is gelegen in het westen van de Bommelerwaard. In het oostelijk deel van de Bommelerwaard liggen de elf kernen van de gemeente Maasdriel waarvan Kerkdriel het hoofdorp is met al zijn uitgebreide voorzieningen. Naast Kerkdriel is Velddriel gelegen waar het nieuwbouwplan gevestigd is.

De Bommelerwaard is zeer centraal gelegen in Nederland. Aangezien de belangrijke verkeersader de A2 het gebied doorsnijdt, is een ritje met de auto naar ’s-Hertogenbosch een kwestie van minuten en naar Utrecht een half uur. Ook de steden Nijmegen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg zijn op ± 35 autominuten gelegen van de Bommelerwaard. Daarnaast zijn er voldoende openbaarvervoervoorzieningen waaronder een NS-station in Zaltbommel.

Toeristische aantrekkingskracht
De rivier en de vele plassen oefenen grote aantrekkingskracht uit, o.a. op watersportliefhebbers. In het gebied zijn diverse jachthavens en strandbaden te vinden. Zo bieden de Zandmeren in Kerkdriel in de zomer volop gelegenheid om te zwemmen en zijn er diverse jachthavens waar men tevens kan genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het water. Naast de watersport zijn er vele mooie wandel- en fietsroutes te vinden in de Bommelerwaard. Een tocht over de smalle dijken levert een overvloed aan prachtige vergezichten, zoals het natuurgebied de “Hurnse Kil”, indrukwekkende natuurmonumenten en sfeervolle aanlegplaatsen op. Ook zijn de verschillende kastelen in de Bommelerwaard het bezoeken waard. Golfers kunnen hun hart ophalen op een prachtig 9-holes golfterrein in Kerkdriel dat is aangelegd tussen de Maas en de dijk.

Uitgebreide voorzieningen
Voor de dagelijkse boodschappen kan men in de meeste kernen dichtbij huis terecht, in de grotere kernen (waaronder Zaltbommel en Kerkdriel) zijn daarnaast sportaccommodaties, culturele centra en horecavoorzieningen te vinden. De meeste kernen kennen een rijk verenigingsleven. Ook zijn er diverse jaarlijkse activiteiten waar vaak naar toegeleefd wordt zoals de jaarwisseling, carnaval, de paardenmarkt in Hedel en de kermis in Kerkdriel.

Werkgelegenheid
In economisch opzicht mag de Bommelerwaard een rijk gebied heten. De kleinschalige industrie heeft haar aandeel geleverd in de huidige welvaart, een bewijs dat de bewoners tot het nijvere deel van de Nederlandse bevolking behoren. In de tuinbouw overheersen nu de fruitteelt in het oosten en de bloementeelt in het westen van de Bommelerwaard. Diverse bedrijventerreinen voorzien van bedrijfshallen en kantoren zijn te vinden langs de belangrijke verkeersader de A2 o.a. de Wildeman, van Voordepark, De Ooijk en de Waluwe te Zaltbommel, de Geerden in Velddriel en de Kampen in Hedel (op 1 km van de A2 verwijderd).

Volop rust en ruimte: De streek oefent een grote aantrekkingskracht uit op mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. In de komende jaren zullen enkele honderden nieuwe woningen, verspreid over de verschillende kernen worden gebouwd. Het bruisend centrum van Kerkdriel is nu voorzien van een overdekt winkelcentrum. Voor degene die centraal wil wonen en werken in Nederland met veel rust en ruimte in het schitterend rivierengebied is Kerkdriel een absolute aanrader.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Plattegrond

Overdracht

Status VERKOCHT
Aanvaarding IN OVERLEG
Vraagprijs €250.000,- k.k.

Bouwvorm

Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Bouwvorm NIET VAN TOEPASSING

Indeling

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 492m2
Externe bergruimte m2
Inhoud 0m3
Aantal kamers 0

Energie

Isolatie
Energieklasse Niet bekend
Energie einddatum 01-01-1970
Warm water soorten
Verwarming
C.V.-ketel (uit   )

Dak

Daktype
TIJD VOOR EEN BEZICHTIGING Interesse in Wilgenstraat 1 in VELDDRIEL?

Neem contact met ons op en zorgen ervoor dat wij jouw droomhuis vinden of weten te verkopen.